Therapeutisch Centrum Haket
Hoofdmenu
Zoeken
Welkom
Welkom op de website van Therapeutisch Centrum Haket.

Op deze website vindt u vrijwel alle informatie over de praktijk en over onze activiteiten. Ook kunt u informatie vinden over kinesitherapie in het algemeen en over wat verschillende specialisaties inhouden.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Ook andere systemen in het lichaam kunnen problemen geven die invloed hebben op het dagelijks functioneren. Denk bijv. aan (bloed-)vaten, zenuwen of hersenen.

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de kinesitherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen.

Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Op deze site leest u daar meer over. Wat de kinesitherapeut doet en hoe een behandeling in z’n werk gaat. Kortom: een nadere kennismaking met uw kinesitherapeut.